Laura Borràs obre les Jornades de Ciberliteratura: més enllà dels llibres

Dijous aLaura Borràs les 19.30h la Biblioteca Central Xavier Amorós acull la primera de les conferències de les Jornades.

L’obertura de les Jornades anirà a càrrec de Carles Pellicer, alcalde de Reus i posteriorment es durà a terme la conferència “La literatura en l’era digital: passat, present i futur” a càrrec de Laura Borràs. Presentarà l’acte Cristina Garreta.

Laura Borràs i Castanyer (Barcelona, 1970) és especialista en teoria de la literatura i literatura comparada. És llicenciada en Filologia Catalana (1993) i doctora en filologia romànica (1997) per la Universitat de Barcelona per la tesi Formes de la follia a l’Edat Mitjana. Estudi comparat de textos literaris i representacions iconogràfiques.

Des de 1995 és professora associada a la Universitat de Barcelona i també és professora del Màster de Formació del Professorat del Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura. Des del 2007 és la Directora Acadèmica del Màster en Literatura en l’era digital de la Universitat de Barcelona. S’ha especialitzat en la difusió de la literatura en entorns digitals, particularment les xarxes 2.0. Des de l’any 2000 és directora del Grup de Recerca Hermeneia, grup integrat per diferents professionals d’arreu que es dediquen als estudis sobre la literatura digital.

És membre de l’Internacional Advisory Board de l’Electronic Literature Organization (ELO), membre i professora del Programa de Doctorat Europeu Cultural Studies in Literary Interzones, Erasmus Mundus Joint Doctorate] (EMJD/University of Bergamo) i de l’Erasmus Intensive Program on European Digital Literatures que coordina la Universitat de París 8. El 2012 va ser nomenada Comissària del Centenari Sales, Calders, Tísner per la Generalitat de Catalunya i per l’Ajuntament de Barcelona.

Des de 2013 exerceix de directora de la Institució de les Lletres Catalanes

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: